21 iulie 2009

Spike a filmat videoclip pentru piesa "Banii"

Solist hip-hop, compozitor, textier, scenarist si regizor, Spike a terminat filmarile videoclipului pentru piesa „Banii”.
Sambata dimineata, Spike si echipa FGX si-au dat intalnire in fata casei artistului, punctul de plecare spre locatia stabilita pentru filmarea videoclipului. Doi saci de bani special comandati pentru acest clip si alta recuzita si-au facut loc in masini alaturi de aparatura si multitudinea de cabluri pe care baietii urmau sa le foloseasca.
„Banii” este a doua piesa de pe albumul „Ramanem prieteni” semnat Spike care va beneficia de un videoclip. Albumul „Ramanem prieteni” va fi lansat in toamna anului curent cu precomanda on-line direct de pe site-ul artistului, www.spike.ro ,urmat de concertul de lansare in spiritul caracteristic Spike.
Filmarile s-au desfasurat in comuna Sinesti, localitatea Hagiesti, intr-un un conac construit de familia Marghiloman in secolul XIX.
Scenariul lui Spike imagineaza un personaj fictiv, scriitor, care locuieste intr-o zona in care banii cad din cer si nu fac altceva decat sa acopere peisajul si sa zboare in toate directiile.
Pana la lansarea videoclipului, Spike promite sa ne tina la curent cu informatii despre lansarea si precomanda albumului care va fi posibila in curand pe site-ul oficial al acestuia.